Gastenboek

Ben je ook zo blij met je lessen bij Autorijschool Lex? Laat dan een berichtje achter in het gastenboek!

Laat hier je berichtje achter.
(201)
>
(201) Caroline

Dankzij Lex ben ik in 1 keer geslaagd voor m’n rijexamen. Lex is een hele rustige en geduldige rijinstructeur. Hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen in de auto zit en bereid je goed voor op het examen. Ik kan het iedereen aanraden te gaan lessen bij Lex.

(200) Scarlett

Het was prettig om van Lex les te krijgen. Geduldig, rustig en duidelijk in de communicatie. Lex vindt het belangrijk dat je een goede automobilist wordt. Hij laat je dus niet zomaar afrijden. Alleen maar goed. Zo is de kans groot dat je in een keer slaagt en stap je daarna met genoeg vertrouwen alleen achter het stuur.

(199) Rosa-Jane

Lex is altijd geduldig en legt duidelijk uit. Hij geeft je ook echt het gevoel dat hij vertrouwen in je heeft en dat is erg fijn. Kies Lex!

(198) Tessa

Dankzij Lex ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Hij is altijd geduldig en legt alles heel duidelijk uit. Bedankt Lex!

(197) Siobhan

Heb 3 verschillende rijinstructeurs gehad, 1x eerder gezakt en werd steeds zenuwachtiger over het afrijden. Lex heeft me echt geholpen en me gerust gesteld. Vandaag mijn examen gehaald! Echt blessed. Dankjewel Lex

(196) Dominique

Ik heb afgelopoen donderdag door Lex mijn rijbewijs mogen behalen. Lex is een hele fijne instructeur. Hij communiceert duidelijk en kijkt naar wat jíj nodig hebt. Het was erg prettig hem op de bijrijdersstoel te hebben tijdens de lessen. Lex, mega bedankt!

(195) Keyanu van den Toorn

Lex is een super duidelijkeen rustige instructeur die autorijden niet moeilijker maakt dan dat het is. Ben dus ook in één keer geslaagd met de hulp van lex, dus zeker aan te raden.

(194) Derek

In 1x geslaagd voor mn rijexamen! Lex is echt een top instructeur die altijd rustig blijft en precies weet wat te doen. De rijlessen met Lex waren heel relaxed en ook gezellig! Ik raad iedereen aan om bij hem te lessen. Heel erg bedank voor de begeleiding Lex!

(193) Finley Helms

Kreeg Lex aangeraden van een vriend en ben daar heel dankbaar voor! Hij is heel geduldig en ook gezellig. Ben hierdoor in 1x geslaagd voor mijn examen!

(192) Finn van Bommel

Ik heb het laatste jaar altijd met erg veel plezier in de auto gezeten bij Lex! Een geduldige, behulpzame en vooral erg gezellige man! Ik zal iedereen aan raden om bij Lex te lessen!

(191) Lauren

Lex is een hele fijne en rustige instructeur. Hij geeft les met humor en geduld. Ik voel me na zijn lessen super voorbereid om zelfstandig te rijden. Vandaag in één keer geslaagd!

(190) Sam

het was erg prettig van lex rijles te krijgen. Lex is erg geduldig en ontspannen. het is dus absoluut een aanrader. zorgvuldig houd Lex bij wat je al hebt geleerd en waar je nog aan moet werken, dat is erg fijn.

(189) Katrien

Na jaren twijfelen, door een traumatisch verkeersongeval als kind, ben ik op m’n 40ste alsnog voor mijn rijbewijs gegaan. Lex was de meest relaxte en geduldige instructeur die ik me maar had kunnen wensen! Heb best wat lessen genomen, maar ben nu super zelfverzekerd in het verkeer en ben al meteen na het halen van mijn rijbewijs zonder enig probleem naar België gereden. Sterker nog ik vind het rijden zelfs leuk, dus super bedankt Lex!

(188) Simon

Deze week mijn rijbewijs gehaald, geslaagd bij de eerste poging. Ik kan mij eigenlijk geen betere instructeur voorstellen dan Lex. Hij heeft veel kennis, weet verbeterpunten op de juiste manier te brengen, blijft geduldig en grijpt niet onnodig in. Het was prettig rijden, ik merk nu al dat ik mij ook comfortabel voel in andere (oudere) auto's achter het stuur, niet alleen in de lesauto. Bedankt Lex!

(187) Morgan

In 1x mijn rijbewijs gehaald, dankzij Lex zijn geduld, goede uitleg, ontspannen en gezellige sfeer. Fouten ziet hij als leermomenten en hij bereid je goed voor op het praktijkexamen. Enorme aanrader!! Dankjewel Lex

(186) Kirsten

In één keer geslaagd voor mijn praktijk examen! Hoe fijn, mega dank to Lex. Geduldig, duidelijk & geeft je vertrouwen om lekker te rijden. Aanrader!!!

(185) Fabian

In één keer mijn rijbewijs bij Lex gehaald! Lex is gezellig, rustig en duidelijk. Groot pluspunt is dat Lex je niet alleen voorbereidt op het examen, maar ook het leven van een chauffeur. Voorbeeldjes: even rondgereden bij Schiphol (daar ga je vaak genoeg halen en brengen), parkeergarages uitpluizen en een leuk ritje de stad uit. Bedankt voor alles Lex, ik ga de lessen oprecht missen!

(184) Abel Ferdinand Jan Ormeling

Lex is een zeer goede autorijles instructeur. Hij zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto en geeft duidelijk aan waar de verbeterpunten zitten. Daarnaast blijft hij geduldig wanneer deze verbeterpunten niet direct worden verbeterd, wat ik persoonlijk een goede eigenschap vind. Bovendien neemt Lex de tijd voor zijn leerling, wat ervoor zorgt dat deze persoon voorbereid het praktijk examen ingaat. Kortom, een aan te raden rijschool. Lex, wederom bedankt!

(183) Annemarije

Lex is een heel geduldige en ervaren instructeur die alles helder uitlegt en voor een gezellige sfeer in de auto zorgt. Ik ben best onzeker en Lex gaf mij vertrouwen dat ik het kon en spoorde op een fijne manier aan om kansen in het verkeer te benutten. Zeker een aanrader ook voor mensen die het (zoals ik) spannend vinden om te rijden.

Vandaag geslaagd voor mijn herexamen. Heel erg bedankt, Lex!


(182) Hannah

Deze week in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij Lex! Zoek je een rustige instructeur die je constructieve feedback geeft en je handige trucs leert, dan ben je bij Lex aan het goede adres.

(181) Jasper

In een keer geslaagd voor mijn rijexamen! Lex is een geduldige en gezellige rijinstructeur. Ik kan hem 100% aanraden als je je rijbewijs wilt halen.

Heel erg bedankt Lex!

(180) Dolores

Vandaag in 1 keer voor mijn rijexamen geslaagd!
Ik kan de lessen van Lex absoluut aanraden als je op zoek bent naar een pro-actieve rijleraar die je vertrouwen geeft en altijd geduldig blijft.

Bedankt Lex!!

(179) Boris Aerts

Via mijn zus kwam ik bij Lex terecht, zij was in één keer geslaagd. Het is altijd heel gezellig en relaxed met Lex. Hij geeft je echt het vertrouwen voor het examen. Vandaag in 1x geslaagd. Voor iedereen aan te raden (zeker als je Ajax-fan bent :))

Bedankt Lex!

(178) Jeroen

Lex is een topper. Kon geen betere leraar wensen.
Bedachtzaam, direct, gelachen maar vooral een hele goeie leraar.
Hier moet je wezen.

(177) Jo-Anne

Deze week in 1 keer geslaagd dankzij Lex! Lex is een super fijne instructeur die je meteen op je gemak laat voelen. Hij is altijd rustig, geeft op een hele prettige manier feedback en tips en is ook nog eens heel gezellig. Ik zou iedereen aanraden om rijlessen te nemen bij Lex!

(176) Isandro

In één keer geslaagd met rijsschool Lex! Kalme en begripvolle rij instructeur die niet naast je zit alsof je elk moment de auto omstekop gooit xD.

(175) Tisa

Door de lessen van Lex ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Heel erg bedankt!!

(174) Justin Klinkenberg

Door lec ben ik in 1x geslaagd voor mijn examen. Hij stelt je op je gemak en geeft goede aanwijzingen en tips. Ik kan je hem van harte aanbevelen!

(173) Leah

Super fijne lessen gehad en in 1 keer praktijk examen gehaald :).

(172) Yasmin

In 1 keer mijn examen & theorie gehaald. Een geweldige instructeur, Lex legde alles altijd heel kalm en duidelijk uit, en ik voelde me altijd erg op mijn gemak, niet bang om iets fout te doen. Ook is Lex zeer flexibel in het maken van de rijles-afspraken en het verplaatsen ervan indien nodig. Beveel hem ten zeerste aan.

(171) Ivy Adriaans

Eerst een paar maanden les gehad bij een andere rijschool. Toch niet helemaal tevreden, dus via collega's terecht gekomen bij Lex. Het zijn fijne lessen, waarbij ik elke week weer net wat meer leerde. Aan het einde van de lessen nog een korte evaluatie, zodat je goed wist waar je de volgende keer op zou moeten letten. Vanochtend mijn herexamen gehaald, bedankt voor alle lessen! Aan die kruispunten ga ik blijven werken;)


(170) Janet

Op aanraden van een collega ben ik gaan lessen bij Lex.Bij de mijn eerste proefles had ik al meteen een super fijn gevoel bij Lex. Nuchter, erg geduldig, streng waneer het moet maar op een zeer fijne manier en ook nog een grappig. Ik was soms best onzeker in het verkeer maar Lex gaf mij toch altijd weer een zeker gevoel. In 1 keer geslaagd! Bedankt Lex!

(169) Frederique

Gisteren in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Lex is een hele rustige rijinstructeur die alles duidelijk uitlegt. Ik raad iedereen aan om bij Lex rijlessen te nemen!


(168) Michiel

Net in 1 keer geslaagd voor m’n praktijk. Door de lessen van Lex leer je met controle te rijden in het verkeer. Niet alleen leerzaam maar ook altijd gezellig. 200% zeker aan te raden!!!

(167) Ira

Lex is een geduldige en aardige leraar. Hij weet wat er op het examen verwacht wordt. Hij ziet goed wanneer er iets fout gaat en geeft op een fijne manier feedback, waardoor je snel je foute rijgewoontes kan verbeteren.
Heel erg bedankt Lex!

(166) Silvie

Vanmorgen in 1 keer geslaagd voor m'n rijexamen!! Lex is een instructeur met veel geduld en leert je om met echt veel controle en veilig op de weg te rijden. Kan hem 100% aanraden!!

(165) Anne-Wil

Vanmorgen in 1 keer geslaagd dankzij Lex! Lex is supergeduldig, rustig en ervaren. Ik voelde me altijd op m'n gemak en Lex geeft je nooit het gevoel dat je iets niet kunt. Vanaf het begin al bezig met voorbereiden op alles wat je moet weten voor het examen. Ging altijd met veel plezier naar rijles en het was ook nog eens erg gezellig! Ik zou iedereen aanraden om hier rijles te volgen!

(164) Caroline

Ik ben in 1X geslaagd door de goede rijlessen van Lex! Hij bleef rustig en gaf duidelijke aanwijzingen, waardoor ik met vertrouwen het examen in ging. Ik zou hem zeker aanbevelen!

(163) Ricki

Ik heb Lex ervaren als een hele fijne rij-instructeur. Hij geeft veel feedback en is dus echt pro-actief in het lesgeven, iets wat ik bij mijn vorige leraar een beetje miste. De feedback was daarbij altijd constructief en vaak met een knipoog, in ieder geval nooit negatief of persoonlijk, ook al gaat iets voor de honderdste keer fout. Daarbij is Lex ook nog eens een hele relaxte man, die altijd in is voor een grapje of een leuk verhaal, waardoor de sfeer in de auto ook altijd top was. De lesauto is erg fijn en modern, met bijvoorbeeld een achteruitkijkschermpje om je te helpen bij de bijzondere verrichtingen. Ik was dus super blij met Lex en ondanks dat ik zeker geen talent heb voor autorijden nu toch echt geslaagd!!

(162) Joppe

In 1X geslaagd bij Lex! Lex is niet alleen een hele fijne docent, maar ook een gezellige gast naast wie je graag in de auto zit. Blijft te allen tijde rustig, heb me altijd op m’n gemak gevoeld bij Lex in de auto. Altijd zin gehad in rijlessen van Lex, leuke gesprekken gehad en ga de standaardzinnetjes als: “binnenspiegeltje nacontrole”, “let op de fietsies” en “wees nieuwsgierig” nog lang onthouden. Kortom; een fijn persoon en een topdocent!

(161) Kim

In 1x geslaagd bij Lex! Lex is een hele, fijne, duidelijke rij-instructeur waardoor ik met veel zelfvertrouwen mijn examen in ben gegaan. Heel erg bedankt voor alle lessen!

(160) Brent

Lex heeft me in één keer laten slagen, dus daar ben ik super blij mee. Door zijn lessen had ik totaal geen stress voor m’n praktijkexamen en wist ik vrijwel zeker voordat ik begon dat ik het zou halen. Lex die leert jou rijden zoals het moet volgens het cbr, maar alsnog creëer je je eigen rijstijl onder hem.

(159) Pleun frank

Super chille rij instucteur die rustig blijft tijdens de les en ook nog in is voor grapje! Heb door hem mijn theorie en praktijk in 1x gehaald!! Zeker aan te raden

(158) Sara Khalloufi

Super blij dat ik in één keer geslaagd ben met rijles van Lex! Hij brengt rust en zelfvertrouwen wanneer je het nodig hebt en geeft heldere aanwijzingen waarmee je snel vooruit gaat. Aanrader!

(157) Sep

Een rij instructeur als Lex vind je vandaag de dag niet veel meer. Enorm veel begrip en geduld maakt Lex een geweldige rij instructeur die je helpt om je doelen te behalen!

(156) Sven

Ik vond het spannend om rijlessen te nemen, maar Lex stelde mij op mijn gemak, had veel geduld en zorgde ervoor dat ik zelfverzekerd achter het stuur stapte.

Het resultaat is dat ik in één keer ben geslaagd! Heel erg bedankt Lex :)


(155) Laura

Ik keek lang op tegen rijlessen en het halen van mijn rijbewijs, maar door alle positieve recensies in het gastenboek heb ik Lex gebeld. Later bleken nog 2 vriendinnen van mij bij Lex te hebben gelest, en wij zijn unaniem: Lex is een super rij-instructeur! Geduldig, vriendelijk, duidelijk, rustig en super ervaren. Lex heeft ook veel humor waardoor de lessen gewoon gezellig zijn, maar hij is ondertussen altijd bezig met je ontwikkeling.

Ik zou iedereen aanraden te lessen bij Lex! Dankjewel Lex!

(154) Romy

Ik raad iedereen Lex aan. Lex heeft geduld maar schat ook goed in wat nodig is voor jou om je rijbewijs op de prettigste (en snelste) manier kan halen. Bedankt Lex!

(153) Sien

Ik ben in 1x geslaagd door Lex!! Hele fijne lessen, Lex blijft altijd rustig en weet goed wat je moet doen om te slagen!!

(152) Akaash

Precies zoals het op de voorpagina staat! Geduldig en een geweldig oog voor detail, je merkt gewoon waarom hij dit al 25 jaar doet. Elke les ga je stapje voor stapje vooruit en voor je het weet ben je helemaal klaar om zelfverzekerd examen te doen en je rijbewijs op te halen :)

Ben in één keer geslaagd dankzij jou Lex!

(151) Zonne

Door Lex ben ik in 1x geslaagd! Ben er super blij mee! Hij blijft altijd rustig en als je ergens moeite mee hebt blijf je het oefenen tot het goed gaat! Ik heb alle examen routes meerdere keren gedaan waardoor ik mijn uiteindelijke examen helemaal kende en het dus vertrouwder was! Thanks Lex!

(150) Kaily

Lex is een echte topper, zo geduldig en relaxed!

(149) Sofie

Vanmorgen ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Lex is een uitstekende instructeur; geduldig, kundig en met de benodigde humor. Het is hem altijd gelukt mij op mijn gemak, en gerust te stellen.
Lex, heel erg bedankt!

(148) Wieske

Dankzij Lex ben ik afgelopen week in 1x geslaagd! Lex is een hele ervaren instructeur en heeft veel geduld, is duidelijk en geeft je een vertrouwd gevoel in de auto. Hij zorgt ervoor dat je goed bent voorbereid voor je examen en heeft extra aandacht voor de vaardigheden die je nog minder onder de knie hebt. Ik zou hem zeker aanraden!

Heel erg bedankt voor alles!

(147) Sasha

Vandaag ('19) in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Lex! Een zeer ervaren, kalme, grappige en geduldige (!!) rij-instructeur. Heeft oog voor details en is altijd scherp, waardoor je vanaf de eerste les goed leert kijken en op een comfortabele manier de auto leert kennen. Op die manier wordt je perfect voorbereid op het praktijkexamen. Hij weet een hele goede balans te houden tussen gezelligheid en het geven van duidelijke instructies en feedback. Dat is echt een talent! Een aanrader voor iedereen. Ik ga lekker veel rijden de komende tijd en heb er dankzij Lex helemaal zin in!

Heel veel dank :)

(146) Sarah

Lex is een hele fijne instructeur. Hij is altijd scherp met het geven van feedback en doet dat op zo'n manier dat het blijft hangen.
Door zijn rustige houding heb ik mij nooit onveilig gevoelt tijdens de lessen en ga ik nu met vertrouwen de weg op. De gezellige gesprekken waren een extra bonus.
Zeker een aanrader!

(145) Moos Teunissen

Lex was een enorm fijne instructeur om naast te zitten. Eerlijk en duidelijk, wat de rijkunsten verbetert. Ook nog in 1 keer geslaagd!!!
Erg bedankt Lex
groetjes Moos

(144) Dewi

Lex is een hele goede rijinstructeur! Hij is heel geduldig, aardig, rustig en geeft duidelijke instructies. Het is mij daarom ook gelukt om in 1 keer te slagen voor mijn rijbewijs.

Heel erg bedankt Lex!

(143) Benk

Lex is een relaxte en heldere instructeur en kan goed uitleggen wat je beter moet doen. Hierdoor ben ik ook in 1 keer geslaagd.

Hartstikke bedankt Lex
Gr Benk

(142) Annelinde

Hele goede en fijne rijlessen gehad bij Lex!

Lex is geduldig, rustig en legt dingen net zo lang uit tot dat je het begrijpt! Ik vond autorijden super spannend en heb me erg vaak onzeker gevoeld achter het stuur maar dankzij Lex zijn ontspannen houding ben ik nu geslaagd!

Bedankt voor alle gezellige uren die we op de weg hebben doorgebracht!

(141) Aaron

Lex is een topper. Hij is ervaren, alert en grappig, al met al een fijne instructeur. Zeker aan te raden!

Bedankt Lex!

De mazzel

(140) Leonie

Beginnen met rijles was altijd iets waar ik enorm tegenop zag, maar Lex stelde me gerust en de eerste lessen gingen beter dan ik had gedacht. Lex is een kundige leraar, die rustig blijft en je echt graag iets wil leren. Buiten mijn eigen verwachtingen om ben ik in 1 keer geslaagd. Bedankt voor de lessen en de gezelligheid in de auto, Lex!

(139) Juen

Het was erg fijn om met lex te rijden. We hebben veel leuke gesprekken gehad en hij had veel vertrouwen in me

(138) Oscar

Lex is een zeer fijne, rustige en vooral geduldige instructeur. We hebben ook veel gelachen en interessante gesprekken gevoerd. Kortom: een topper!

(137) Tomer

in 1 x geslaagd!
dankzij lex, een goede, scherpe en ook gezellige rijinstructeur. Met goede en heldere instructies en uitleg.
Zeker een aanrader!

Bedankt Lex!


(136) Marc

Heel fijn gelest, Lex is geduldig en weet veel vertrouwen te geven. Top!

(135) Kirsten


IN 1 KEER GESLAAGD, DANKJE LEX

Na 3 verschillende proeflessen ben ik via via bij lex terecht gekomen.

Bij de eerste lessen voelde ik mij gelijk op mijn gemakt en dit is zo gebleven tot het einde. Had nooit verwacht dat dit mogelijk was, aangezien ik een persoon ben die best veel stress heeft en ook onzeker wordt tijdens het rijden. Lex heeft er voor gezorgd dat ik zelfvertrouwen heb gekregen en dit resulteerde dat ik in 1 keer ben geslaagd.

Lex is relaxed, grappig en leert alles wat je moet leren op een manier dat het gelijk in je hoofd zit. Zo zaten wij een keer in de auto en stond mijn knipperlicht al een tijdje te lang aan. Wat lex deed inplaats van ingrijpen was mij een hint geven dat ik goed moest luisteren, zodat ik er zelf achter zou komen dat het knipperlicht nog aan stond. Sindsdien heb ik het nooit meer fout gedaan.(134) Thomas

Goede, rustige duidelijke en vooral gezellige instructeur. Fijne lessen, in een keer geslaagd en binnen 3 maanden mijn rijbewijs. Lex bedankt!

(133) Eva

Vanaf moment een voelde ik mij zelfverzekerd in de auto door het vertrouwen dat Lex je geeft en het geduld waarmee hij lesgeeft.Ik was geen natuurtalent maar Lex heeft me nooit het gevoel gegeven dat ik het niet zou kunnen. Doordat hij gelooft in jou, geloof je ook meer in jezelf! Met zijn humor benaderd hij dingen die fout zijn en probeerd hij een grap te maken zodat je die fout niet meer maakt. Toen ik niet knipperde deed Lex het raam open en stak zijn hand uit. Ik keek hem aan en zei: Wat ben je nou allemaal aan het doen? Hij zei: Eef als jij de mensen niet verteld waar we heen gaan moet ik het doen. Dit is denk ik een perfect voorbeeld om aan te geven hoe Lex te werk gaat. Super bedankt voor je lessen Lex!

(132) Florean

Rijles bij Lex was heel fijn! Hij is geduldig, scherp en paste de lessen heel goed aan op mijn leerstijl. Dank voor de goede lessen Lex!

(131) Chelsey

Ik heb een paar weken geleden mijn rijbewijs in 1 keer gehaald door de top lessen van Lex. Ik ben zelf op aanraden bij hem gaan lessen en zal een ieder aanraden dit ook te doen. Dankjewel Lex voor de gezelligheid en de goede lessen!

(130) Tess

Ik ben vandaag in 1x geslaagd! Ik heb hele goeie lessen gehad bij Lex, hij was geduldig, aardig en legde alles goed uit.

Zeker een aanrader om bij te gaan lessen! :D

Bedankt Lex!

(129) Thijs

Lex is een goede, rustige en bovenal gezellige rijinstructeur. Hij leert je op een ontspannen manier autorijden en zorgt dat je steeds meer vertrouwen krijgt in je eigen vaardigheden. De lessen zijn gevarieerd zodat er elke keer aandacht is voor andere onderdelen en als je zelf graag extra tijd en aandacht besteedt aan een bepaald onderdeel, dan kun je dit gewoon aangeven. Zo slaagt iedereen!

Lex, de mazzel!

(128) Eva

Lex heeft mij leren rijden op een hele prettige manier waarbij ik zelfvertrouwen opbouwde op de weg door zijn goede kritiek en scherpe blik. Hij heeft naast al het geduld in de wereld ook een flink portie humor en een fijne persoonlijkheid! Dankjewel!!

(127) Nikki

Lex is altijd geduldig, en hij weet precies wat er van je verwacht wordt op je examen. Bij Lex leer je niet alleen om veilig te rijden, maar ook vol zelfvertrouwen.

Echt een top rijschool, bedankt Lex!!(126) Wieke Helsloot

Dankzij Lex in een keer geslaagd! Zijn alertheid en geduld zorgen ervoor dat je heel fijn in de auto zit en heb je na elke les het idee weer iets geleerd te hebben!

(125) Julia

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Lex. Lex is een geduldige, rustige en aardige instructeur die je de ruimte geeft om fouten te maken en ervan te leren. Enorm bedankt!

(124) Roos van Dalen

Al een tijdje geleden in 1 keer geslaagd en nu rijd ik al een tijdje met veel plezier en vertrouwen rond. Lex is een hele prettige instructeur en de auto rijdt ook top. Ik denk nog vaak in het verkeer aan kleine dingetjes die Lex me heeft geleerd.

(123) Julia Verheul

De rijlessen van Lex waren altijd erg prettig. Lex neemt echt de tijd voor je en wil altijd dingen extra uitleggen. Een top rijschool!

(122) Oda Algera

Hele fijne en goede rijlessen gehad bij Lex! Het was altijd gezellig in de auto, als je fouten maakt blijft Lex rustig en geduldig (ook al maak je soms dezelfde fout 100x achter elkaar). Al met al hele goede rijleraar en zeker aan te raden. En in 1x geslaagd!

Dankjewel Lex voor alles en je gezellige gebabbel in de auto!

(121) Stephanie Bossers

Super goede rijlessen gehad bij Lex! Lex is altijd positief en blijf altijd geduldig. Daarnaast vond ik het ook altijd erg gezellig en ben ook ik in 1x geslaagd!

Lex, dankjewel!!

(120) Merwin Adamson

Lex is een fijne rijleraar. Hij blijft rustig en geeft duidelijke instructies. Het is erg reLEXed met hem rijden ;).

In één keer geslaagd en binnen vijf maanden lessen.

(119) Thijs

Hele fijne lessen gehad bij Lex. Hij blijft rustig en geeft goede tips bij fouten die ik maak. Ik ben in een keer geslaagd, dus dankjewel!

(118) Diny Stekelenburg

Rijles heeft me vanaf jongs af aan al ontzettend eng geleken. Een vriend van mij vertelde mij over Lex, en wat voor een prettige, rustige en gezellige rij-instructeur hij was. Toen heb ik besloten de sprong te wagen en met rijles te beginnen. Van mijn vriend zijn omschrijving bleek geen woord gelogen! Vanaf het eerste moment in de auto stelde Lex me gerust, en na verloop van tijd merkte ik dat mijn angst voor rijden steeds minder werd. Ik raad Lex aan iedereen aan! Nogmaals bedankt voor alles, Lex .

(117) Leon van der Sande

Lex is een uitstekende rijleraar en ook goed gezelschap. Heel relaxed en maakt graag een praatje, maar laat je niet voor de gek houden: hij heeft alles wat je doet in de smiezen en weet precies verbeterpunten aan te wijzen. Ik heb een hele leuke (en korte) lesperiode bij hem gehad, want dankzij Lex ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald.

Ik raad iedereen aan om bij Lex achter het stuur te kruipen!


(116) milo schep

Lex is een uiterst ervaren rijinstructeur en dat laat hij ook zien vanaf het moment dat je in de auto stapt. Door zijn rustige en betrouwbare uitstraling ontstaat er een uiterst prettige sfeer en ik voelde mij persoonlijk direct op mijn gemak. Daarbij begeleid Lex je door alle stapjes van het autorijden en mocht het zo zijn dat je een onderdeel nog niet zo goed beheerst, zorgt hij ervoor dat we net zo lang erop terugkomen tot je het 100% onder de knie hebt. Al met al is het wel zo dat iedereen anders is dus kom voor de zekerheid gewoon een keertje een proefles doen!

Lex is een pareltje onder de rijinstructeurs en heeft niet voor niets één van de hoogste slagingspercentages.

(115) Nina

Superblij met de goede lessen van Lex! Het heeft even geduurd, maar Lex was altijd zeer geduldig en heeft ervoor gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd!

(114) Marthe

Lex is een geduldige, vriendelijke en gezellige rijinstructeur. Geeft daarnaast ook goede feedback. Ik kan hem iedereen aanraden! Ik ben in 1 keer geslaagd, bedankt lex!

(113) Guusje

Je bent een hele fijne rij-instructeur die altijd positief blijft! Als ik iets fouts deed, corrigeerde je mij op een rustige manier. Dit heeft me zeker geholpen om goed mn rijbewijs te halen! Dankjewel voor alle fijne lessen!!(112) Ionie

LEX ! Ik heb nog nooit iemand zo rustig en beheerst gezien in de auto, eerder lachend dan kwaad corrigeerde jij mij. Zo fijn voor het zelfvertrouwen en daarbij ook altijd heel gezellig. Dank je wel, je bent een ster ! Je ziet mij binnenkort toeterend voorbij zwaaien ;)

(111) Jill

Lex je bent een fantastische rijinstructeur! Ik voelde me veilig bij je in de auto en heb zelfstandig en zelfverzekerd leren rijden. Je bent geduldig, zorgt voor een goede sfeer en hebt veel ervaring!
Mijn zusje rijdt, op mijn aanraden, nu ook met veel plezier bij jou.

Bedankt voor de top rijlessen Lex!

Groetjes,
Jill

(110) Jonathan Mitnik

Lex heeft de docent-vaardigheden van Bob Ross, en gespreksvaardigheden van een kroegmaatje of confidant. Lex leidde me op van zenuwachtig groentje naar een licenseholder, en in het half jaar heb ik er geen vervelende sessie aan overgehouden: een lachje hier en daar om de gemaakte foutjes, fijne conversaties over allerlei zaken (met name onze favoriete internet muntjes); de lessen waren zowel leerzaam, discipline-opbouwend voor de leer -en belangrijk te benoemen- enorm fijn. Eerlijk is eerlijk: je kan echt niet fout gaan met Lex rijschool. Lex, het is een bitterzoet momentje, ik ga je missen kerel, het was me een genoegen, maar jou kom ik nog wel snel tegen in je blauwe waggie.

(109) Igor

Fijne en aardige instructeur!

(108) Finn

Dankzij Lex goed mijn rijbewijs kunnen halen! Lex geeft op een geduldige en rustige manier les. Ik ben een beetje laat met schrijven, maar ik heb nu al veel veilige en leuke kilometers achter de rug! Ik zou Lex aan iedereen aanraden!

(107) Linda

Hey Lex, Ik wil u graag bedanken het is mij gelukt om in 1 keer te slaagen :) !!!!! Bedankt voor alle wijze lessen, ik was niet uw makkelijkste of snelste leerling maar, u had heel veel geduld voor mij. Bedankt voor alles en ik wens u nog veel succes toe want, uw rijschool is top! Groeten Linda

(106) Sophia Nivard

Afgelopen woensdag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen!! Ik heb ontzettend zin om in de auto te stappen, maar moet nog eventjes wachten om m'n rijbewijs op te halen.

Heel erg bedankt voor de fijne lessen Lex! Je legt alles duidelijk en met geduld uit. Ook heel fijn dat er ruimte was om fouten te maken. Ik heb me altijd heel veilig en op mijn gemak gevoelt. En zal de gezelligheid missen!

(105) Mats

Top rijschool!

Lex is een kalme ervaren instructeur die weet waar hij mee bezig is. Hij weet zich aan te passen aan de leerling en daarmee de rust te bewaren in stressvolle situaties. Daarnaast is het ook altijd weer gezellig in de auto!

(104) Brasil Wouters

In één keer geslaagd dankzij Lex! Aardig en geduldig met veel ervaring. Aan iedereen aan te raden als je goed voorbereid op je examen af wilt!(103) Ruby hazewinkel

Lex is een hele goede rij-instructeur die geduld heeft en je met zelfvertrouwen leert rijden!!

(102) Joey Lisa van Egmond

Beste rijschoolinstructeur denkbaar!! Heel aardig, geduldig, duidelijk en mega gezellig! In een keer mijn rijbewijs gehaald en dat komt ook 100% door het vertrouwen wat Lex me heeft gegeven. Ik kan Lex aan iedereen aanraden!
Bedankt Lex!


>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 8=